Google+

zondag, augustus 26, 2012

Waar beginnen?

Je kan zo lang aan een lay-out sleutelen en weten dat er nog altijd wel iets aan zal veranderen. Maar als je daar alleen op zit te staren heeft een blog geen zin.
Het uitgangspunt is altijd geweest mijn werk aan de wereld te tonen op een plek die voor iedereen toegankelijk is. Waar ik uitleg kan geven bij elk stukje dat uren en uren door mijn handen is gepasseerd alvorens het stadium van voltooidheid bereikt te hebben.
Vragen rijzen dan altijd: 'Is dit goed genoeg?', 'Zullen mensen dit leuk vinden?', 'Zijn dit modekleuren?'.
Uiteindelijk is de enige vraag: 'Vind ik het leuk en zou ik het dragen?' Het antwoord is dan altijd JA.

Waar begin ik dan met mijn werkjes te tonen? Het begin? Moeilijk, ik weet niet echt meer waar en hoe het begon. Wel is het zo dat ik altijd al gehandwerkt heb, en dat door omstandigheden er meer tijd vrijkwam om nog meer te handwerken. Daardoor kon ik een opleiding modiste gaan volgen. En nu sta ik hier: met heel veel hoeden, handtassen en andere zaken. Vele zijn nog onafgewerkt. Geen nood: daartoe kom ik nog wel eens. Eerst wil ik me hier tonen en vertellen dat jullie mogen meekijken.

Ik hoop dat jullie de weg vinden en blijven vinden, dat zou mij ook een plezier doen. Ondertussen (hand)werk ik verder en misschien kunnen we zo met verloop van tijd een hechte band opbouwen. Veel plezier ermee.

Reinhilde
Een reactie posten